International, Sfaturi

Cum sa alegi destinatia de vacanta perfecta pentru fiecare luna a anului

Ai vrut vreodata sa scapi de frigul iernii, dar nu ai stiut ce destinatie de vacanta ar fi potrivita? Vrei sa mergi la plaja in toiul iernii sau la schi in luna mai? Astazi iti spun cum poti face asta, fara sa depui prea mult efort.

Fa cunostinta cu Climate Finder, site-ul care te va ajuta in astfel de situatii. Cu o interfata simpla si prietenoasa, pe Climate Finder poti afla care este cea mai potrivita destinatie pentru fiecare luna a anului.

destinatie de vacanta

Odata ce ti-ai selectat luna dorita, urmeaza sa iti alegi unul dintre cele patru criterii majore (Hot and Sunny, Warm and Pleasant, Cool and Comfortable si Snowy Sunny), fiecare avand cateva subpuncte in care ti se detaliaza ce presupun.

destinatie de vacanta

Apoi vei fi directionat catre o harta a lumii care se va umple de destinatii din care poti alege si despre care poti afla mai multe informatii.

destinatie de vacanta

Iar daca cele patru criterii majore nu sunt de ajuns si vrei o cautare mai precisa, site-ul ofera optiunea „Advanced search”, unde te poti juca cu sliderele pentru temperatura minima si maxima, nivelul de precipitatii, raportul soare/lungimea zilei, chiar si viteza vantului.

destinatie de vacanta

Cu siguranta, Climate Finder este o jucarie demna de luat in seama pentru viitoarea ta vacanta ieftina si de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *