Europa

Vacanță de toamnă exotică

Deși vara se apropie tot mai mult de final, asta nu înseamnă că nu te mai poți bucura de plaje însorite și ape cristaline. Ți-am pregătit o listă cu destinații exotice, numai bune pentru vacanța de toamnă.

Coasta de Azur, Franța

Coasta de Azur este locul perfect pentru cei care-și doresc o vacanță de toamnă cu adevărat luxoasă. Că alegi să mergi în Nisa, la CannesSaint-Tropez sau un alt loc spectaculos de pe Riviera Franceză, aici o să descoperi o mulțime de atracții interesante, pentru toate gusturile. Tot pe Coasta de Azur te așteaptă și o mulțime de restaurante excelente, care demonstrează ce înseamnă cu adevărat preparatele mediteraneene. Plajele cu nisip fin nu trebuie nici ele ratate. Astfel, te poți relaxa și bucura de apa cristalină pe Pampelonne (Saint-Tropez), Larvotto Beach (Monte-Carlo) sau pe plaja cu pietricele din Nisa. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele opțiuni.

Iată câteva variante de cazare pe Coasta de Azur:  vacanța de toamnă

Porto Heli, Grecia

Ce poate să fie mai plăcut decât o vacanță de toamnă în Grecia. O alegere excelentă, pe care ți-o recomandăm și ție, este Porto Heli. Aici o să te poți relaxa în voie pe plajele liniștite precum Nikki BeachBlue BeachParalia Porto Cheli sau Apollo Beach. De asemenea, Porto Heli este locul perfect pentru cei care vor să facă drumeții prin pădurile de conifere din zonă. Se pot face excursii pe mare către insulele din zonă.

Iată câteva variante de cazare:  vacanța de toamnă

Gozo, Malta

O alegere perfectă pentru vacanța de toamnă este Insula Gazo din Malta. Insula oferă o mulțime de atracții turistice interesante pe care merită să le vizitezi. Astfel, poți să faci o plimbare prin satul Nadur, să te bucuri de peisajul superb oferit de Golful Dwerja și de Fereastra de Azur, să vizitezi Templele Ggrantija și nu numai. De asemenea, trebuie să profiți din plin de superbele plaje de aici, printre cele mai populare numărându-se Ir-Ramla ir-Hamra (care este și cea mai mare plajă din zonă).

vacanța de toamnă

Iată câteva propuneri de cazare în Gozo:  

Kuta, Bali

Unul dintre primele resorturi dezvoltate în Bali a fost Kuta, care în prezent se numără printre cele mai populare destinații turistice de toamnă. Temperaturile excelente, valurile perfecte pentru surf și numeroasele festivaluri culinare de aici, atrag an de an o mulțime de turiști. Kuta Beach este perfectă pentru cei care vor să se relaxeze la soare, plaja având un aer „hippy”, plin de culoare. De asemenea, dacă ai chef de o bălăceală pe cinste poți să faci și o vizită la Parcul Acvatic Waterbom Kuta, unde te așteaptă 17 atracții excelente. Trebuie să treci și pe la The Dream Museum Zone, un muzeu cu o mulțime de picturi care creează efecte 3D deosebite pentru fotografii. Mai poți să vizitezi Upside Down World Bali (un muzeu cu susul în jos) și nu numai.

vacanța de toamnă
Această imagine prezintă câteva umbrele și perne colorate în Kuta, Bali

Iată câteva variante de cazare:  vacanța de toamnă

Sursa: ghiduri-turistice.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *