Vara

Cele mai romantice oraşe din România

Poate credeai că doar alte ţări au oraşe romantice şi locuri predilecte pentru îndrăgostiţi… poate credeai că trebuie să-ţi duci jumătatea altundeva decît în România pentru o vacanţă romantică… Ei bine, poţi lăsa Parisul la o parte, pentru a încerca un pic de romantism neaoş românesc. Unde? În cele mai romantice oraşe din România, conform unui sondaj realizat de ziare.com.

Un cadru romantic istoric – Sibiu

Unde altundeva decât în Sibiu te-ai putea bucura de un cadru istoric pentru puţin romantism? Înconjuraţi de clădiri vechi, fiecare ascunzând câte o legendă fascinantă, vă puteţi plimba impreună pentru a admira unul dintre cele mai vizitate oraşe din ţară

orase romantice


orase romantice

Pentru un cuplu modern – Cluj-Napoca

Cu toate că şi Cluj-Napoca are un aer medieval, modernitatea oraşului şi activitatea intensă de aici, construiesc decorul unei vacanţe romantice complete. Puteţi vizita tot felul de locaţii unice, dar vă puteţi relaxa în acelaşi timp în intimitatea oferită de Grădina Botanică.

orase romantice


VACANTE IEFTINE

Romantismul autentic medieval – Sighişoara

orase romantice


VACANTE IEFTINE
Cetatea de patrimoniu UNESCOSighişoara este un loc romantic veritabil. Aerul medieval, evenimentele cu specific şi voi doi pierduţi într-un decor de poveste… Ce poate fi mai frumos?

De la moştenirea istorică şi vechimea acestuia, până la străduţele ce parcă te fac să te reîntorci în timp, acest oraş este unul plin de mister şi fascinează pe orice vizitator. Cu drag aş sfătui pe orice persoană să viziteze singura cetate medievală locuită din România!

Citeşte mai departe … 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *