Europa

7 idei de city break în Europa

Chiar dacă vara se apropie de final, asta nu înseamnă că vacanțele trebuie să ia sfârșit. Tocmai de aceea ne-am gândit să-ți pregătim câteva idei de city break în Europa, în orașe superbe pe care merită să le vezi toamna.

City break de toamnă în Munchen

Munchen este unul dintre cele mai populare orașe pentru city break în Europa. Aici nu ai cum să te plictisești, orașul fiind plin de viață atât ziua, cât și noaptea.

În timpul toamnei, Munchen nu își schimbă doar culorile, ci se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din Europa. Este vorba despre celebrul Oktoberfest, festival dedicat celor ca iubesc berea. În 2017 evenimentul are loc în perioada 16 septembrie – 3 octombrie.

Piața MarienplazCatedrala FrauenkirchePalatul Nympenburg, Primăria Munchen, Muzeul Germaniei sau Piața Karlsplatz sunt doar câteva dintre numeroasele obiective turistice de care te vei putea bucura.

City break de toamnă în Obidos

Farmecul Portugaliei este greu de ignorat, așa că această țară se regăsește pe lista noastră de sugestii pentru o vacanță de toamnă cât mai reușită. Îți propunem să alegi orașul Obidos, un loc îmbibat de istorie.

Plimbându-te prin oraș o să ai ocazia să admiri arhitectura clădirilor și să vizitezi o mulțime de obiective turistice. Dacă te dai în vânt după cumpărături, trebuie neapărat să ajungi pe Rua Direita, de unde poți să pleci cu o mulțime de suveniruri.

Odibos este o destinație excelentă pentru un city break de toamnă și pentru gurmanzi. O să găsești o mulțime de restaurante care servesc mâncare tradițională delicioasă. Trebuie neapărat să bei un pahar de Ginja de Obidos, un lichior de cireșe specific acestui oraș.

În excursia la Odibos mai poți vizita Poarta de VilaBiserica Santa Maria sau poți să faci o plimbare pe zidurile orașului, de unde o să ai parte de o panoramă excelentă.

Merită să faci o vizită și la Castelul Pousada. Mai mult, dacă vrei să ai parte de o experiență altfel, poți să și închiriezi o cameră la castel, acesta fiind transformat în hotel de lux.

Citește mai departe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *